JOGI INFORMÁCIÓ

JOGI INFORMÁCIÓ


Elállás joga abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.

Panaszaival és vitarendezés érdekében ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat, ahol mindent elkövetünk azért, hogy a problémákat és a vitás kérdéseket rendezzük.

Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:

BERNI-CLOTHES 2020 KFT Bersy Fashion Webshop

Székhely: 1141 Budapest Szugló u. 82.

Postázási cím: Budapest, Westend Citycenter, Krúdy Gyula tér 9.

Telefonszám: +36 70 627 0095

E-mail: info@bersy.hu


Ügyfélszolgáltunk hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között áll rendelkezésükre.

Vállalkozásunk békéltető testületi eljárásban is együttműködik. A Békéltetői Testülettel kapcsolatos információk és a Békéltetői Testületek elérhetőségei a menüpont alatt találhatóak.

 

ODR Link

Az online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami info@bersy.hu.

Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.

ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

 

Észrevételek és panaszok - Észrevételeit és panaszait kérjük írja meg nekünk a info@bersy.hu e-mail címere. 

Egyéb feltételek  - A BERSY FASHION Webáruház ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai - A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk fotója alatt találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. 

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.


ÜZLETSZABÁLYZAT

Az eladó adatai:

Az Ön által vásárolt áruk eladója a BERSY FASHION Webáruház

Vállalkozó: BERSY FASHION Webáruház - BERNI-CLOTHES 2020 KFT ( továbbiakban: BERSY FASHION Webáruház )

Adószám: 27314038-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-353491

Szerződés nyelve: magyar

Elérhetőség: info@bersy.hu

Telefon: +36 70 627 0095

 

ÜZLETSZABÁLYZAT (ÁSZF)

Az eladó adatai:

Az Ön által vásárolt áruk eladója a BERNI-CLOTHES 2020 KFT (Cím: 1141 Budapest Szugló u. 82.; Adószám: 27314038-2-42; Cégjegyzékszám: 01-09-353491

 Telefonszám: +36 70 627 0095). 

További információkat az Általános Szerződésünkben olvashat.

Rendelés visszaigazolása:

A BERSY FASHION Webáruház a rendelés beérkezését követő 8 munkanapon belül értesítést küld a megrendelt áru kiszállításáról. Abban az esetben, ha a megrendelt áru raktárkészlete kifogyott a BERSY FASHION Webáruház fenntartja magának a jogot, hogy elálljon a szerződéstől.

 Az elállás joga

 A BERSY FASHION Webáruház minden itt vásárolt termékére cserejogot ad. Elállás esetén a vevő köteles a terméket átvételtől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó címére. Visszaküldésnél kérjük a számlát vagy másolatát. Az árut becseréljük, vagy visszautaljuk az árát. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget legkésőbb az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

 Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

 Fontos!

 Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagjának sértetlenségét ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.


 Az adatvédelemről

 A BERSY FASHION Webáruház tiszteletben tartja, és biztonsággal őrzi a személyes adataidat. A regisztráláskor megadott adatokat a BERSY FASHION Webáruház bizalmasan kezeli, csak az áruház látogatásával, és a vásárlással kapcsolatos célokra használja fel, harmadik személynek nem adja át.

(1992.évi LXIII. adatvédelemről szóló törvény)

Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.

A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük.

A tárhely biztonságát host partnercégünk: WebCreators, s.r.o. biztosítja. 

A tárhely-szolgáltató címe: ČSA 24, Banská Bystrica

Cégjegyzékszám:

Adószám:

Közösségi adószám:

Székhely: ČSA 24, Banská Bystrica

Bankszámla:

SWIFT:

IBAN:

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@hostcreators.sk

A tárhely-szolgáltató weboldala: https://www.hostcreators.sk

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 

Az oldal biztonságát a PHP 7, MariaDB biztosítja.

Vételár

 A kiválasztott termékek mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az általános forgalmi adót (áfa-t) is.